» Agnes

Måste börja med att tacka för alla fina, värmande kommentarer här på bloggen som är tillägnande min älskade syster Agnes <3
 
Jag förstår att många av er blev chockade när ni fick reda på vad som hänt och att er första tanke är "vad hände egentligen?"
För att det inte ska uppstå massa rykten som bygger på spekulationer, eller att orden på något vis hamnat i fel ordning när det berättats mellan olika munnar vad som hänt, så tänkte jag att det kanske är bäst att ni får veta..
 
Agnes fick hjärnhinneinflammation för över sex veckor sedan. Hon har legat på sjukhus sedan dess och har inte vaknat upp ngn gång under tiden utan somnade in i fredags morse pga alla komplikationer.
 
 

» Älskade syster

 
 
Agnes, världens finaste, bästa lillasyster lämnade igår livet här på jorden. Du var en ängel bland oss alla på jorden, som nu är det i himlen istället. Jag kommer sakna dig så oerhört mycket, mer än ord någonsin kan beskriva, du kommer alltid ha en stor plats i mitt hjärta, min älskade Agnes! <3
 
Livet är så fruktansvärt orättvist! Vi har alltid varit väldigt tajta och alltid gjort allt tillsammans så du lämnar ett jättestort hålrum efter dig.
 
JAG ÄLSKAR DIG! <3