» Fick precis denna bild på sms

Precis efter att jag postat förra inlägget så damp denna bild in på sms. Jag måste därför lägga upp den här också :)» Räkan är såld

I torsdags såldes fina Räkan. 
Räkan eller Quidam's Story (f2009 e Quidam de Revel - Cabdula du Tillard) köpte jag i årsskiftet och vi gjorde bara två tävlingar tillsammans då jag velat lägga mer fokus på att utbilda henne mer på marken. 
Räkan har ett helt fantastiskt språng, jag var lika imponerad varje gång jag hoppade henne. Hon har nu hamnat hos en supergullig tjej och jag hoppas att dom kommer ha mkt roligt tillsammmans :)
» Hej

Min syster Ebba tjatar om att det inte borde vara så svårt för mig att sköta uppdateringen här när jag inte har så mkt för mig med tanke på mitt ben.

Syrrans ord är lag.. Såklart ;)
Mitt sår håller på och läker bra hoppas jag. Jag var inne igår och lade om bangageringen och nästa vecka ska stygnen förhoppningsvis bort. Knäet är dock väldigt svullet så jag har svårt att böja benet på ett behagligt sätt så jag haltar runt när jag går. Jag hoppas kunna pallra mig upp i sadeln till helgen, så håll tummarna för det. Tänkte paketera in hela knäet. Det är egentligen bara Lollo som jag känner att jag måste rida, de andra kan få vänta så jag inte överanstränger mig. 

Bakade jag mkt innan så är det inget mot vad jag gör nu, haha. Nya Leila typ ;)
» Tur i oturen

Jag skulle rida och hoppa en häst åt ett par i tisdags. Allt gick jättebra när jag red men när jag skulle hoppa stannade den och vände tvärt åt andra hållet, jag höll mig kvar en bra bit men ramlade sedan av en bra bit från hindret, typ mitt på ridbanan. Hästen var inte dum på något sätt, att en häst stannar ngn gång är inget konstigt men nu var olyckan framme helt enkelt.
Jag ställde mig upp direkt, jag blev ju inte trampad eller ngt utan tänkte att det bara var att hoppa upp igen. Jag gick några steg och såg sedan att jag hade ett stort jack in i benet precis i kanten vid ridstöveln.. Troligen har jag slagit till mig själv med sporren från andra benet.
 
Tack och lov så gick inte ridbyxan sönder så den skyddade så att inget smuts kom in i såret. Ambulansen kom och inne på sjukhuset konstaterades via röntgen att inga ledband eller ligament hade skadats konstigt nog, då man såg hela knäkapseln och såret var väldigt djupt. 
Jag är nu sydd och äter massa tabletter så hoppas vi att allt läker som det ska! Tur i oturen helt enkelt.
 
 

» En liten update

SM i Hammarö avslutades inte lika bra som det började. Rossini och jag fick inte helt oväntat problem med vattnet i andra SM-kvalet, men vi kom faktiskt över den!! Sedan hoppade han lite spänt inne på banan i resterande klasser men ändå bra rundor.
Qulan och jag avslutade inte alls bra, spöregn och halvtaskiga insatser ;) Vi har en plan för henne nu närmsta tiden vilket ska bli spännande, mer om det senare. 
 
Delicato har fått debutera 120 och hon hoppar helt fantastiskt! Hade aldrig i min vildaste fantasi kunnat tro när jag köpte henne och hon skulle besitta sådana kvaliteter som hon faktiskt gör! Däremot hoppade hon aningen för högt över hindren så jag valde att utgå och hoppa ettan (vilket domaren sa, "utesluten pga fel väg"). Jag är oavsett resultat väldigt glad över denna häst och tror väldigt mkt på henne inför framtiden! :)
 
Lollo fick debutera 130 förra veckan och satte två felfria rundor och kvalade därmed till Falsterbo. Jag var lite våghalsad och lämnade in pappret direkt då det är så kort kvaltid kvar. Jag älskar denna häst!! Vi passar varandra som handen i handsken, sällan man känner så direkt med en häst så det är så himla kul. 
Hon har fått ta det lite lugnt sedan dess med bara skogsturer <3
 
Fina Delicato