» En liten update

SM i Hammarö avslutades inte lika bra som det började. Rossini och jag fick inte helt oväntat problem med vattnet i andra SM-kvalet, men vi kom faktiskt över den!! Sedan hoppade han lite spänt inne på banan i resterande klasser men ändå bra rundor.
Qulan och jag avslutade inte alls bra, spöregn och halvtaskiga insatser ;) Vi har en plan för henne nu närmsta tiden vilket ska bli spännande, mer om det senare. 
 
Delicato har fått debutera 120 och hon hoppar helt fantastiskt! Hade aldrig i min vildaste fantasi kunnat tro när jag köpte henne och hon skulle besitta sådana kvaliteter som hon faktiskt gör! Däremot hoppade hon aningen för högt över hindren så jag valde att utgå och hoppa ettan (vilket domaren sa, "utesluten pga fel väg"). Jag är oavsett resultat väldigt glad över denna häst och tror väldigt mkt på henne inför framtiden! :)
 
Lollo fick debutera 130 förra veckan och satte två felfria rundor och kvalade därmed till Falsterbo. Jag var lite våghalsad och lämnade in pappret direkt då det är så kort kvaltid kvar. Jag älskar denna häst!! Vi passar varandra som handen i handsken, sällan man känner så direkt med en häst så det är så himla kul. 
Hon har fått ta det lite lugnt sedan dess med bara skogsturer <3
 
Fina Delicato



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo