» Veckan som gått

Skönt att vara hemma en hel vecka, var ju borta i Flyinge söndag-tisdag och sen Helsingborg onsdag-söndag förra veckan. Skåne tur och retur kan man säga :p 
I veckan har vi varit iväg och löshoppat vår 3-åring Pelle för första gången. Vet inte om han är löshoppad innan i Tyskland eller ej, han borde vara det. Vi hoppade väldigt lågt men det såg lovande ut tycker jag. Nästa vecka ska iväg igen :)
Sonja har börjat hitta sina språng mer och mer och börjar visa riktigt fina kvaliteter! Jag har gillat henne väldigt mkt sedan dag 1, vi köpte både henne och Pelle osedda så man vet ju aldrig vad man får hem riktigt. Eller Sonja hade vi faktiskt sett en löshoppningsfilm på. Hon har dessutom börjat komma ur "bubblan" mer och mer, hon var lite nollställd i början och var bara riden i ridhus. Nu har hon vaknat ull liv och fått mer gajst, vilket jag även tror är anledningen till att hon börjat trycka ifrån och hoppa bättre också. 

Mamma filmade ett språng i veckan. Hon vill helst inte filma då det är lättare att hjälpa till och vara mer delaktig när hon ser mig hoppa live och inte behöver titta ner i mobilen. Kan publicera filmen senare :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo