» update

Ja, vart ska jag börja? 
Dels så tycker jag det är jätteknöligt med blogg.se´s senast uppdaterade app, jag får inte till det med inlägg plus bilder när jag försöker via telefonen.. Vet inte om jag ska skylla den dåliga uppdateringen på det. För nej det kan jag inte göra, bloggen har väl nästan varit vilande sista året, eller kanske åren?! Ska fundera på om jag ska försöka göra en "nystart" eller ej, jag har ju min facebook-sida (Stall Julia Johansson), men alla har ju inte facebook. Vore isf roligt att marknadsföra bloggen lite mer och ge den ett lyft vad gäller i första hand antalet inlägg. Det tål att tänkas på, och nog om det ;)
 
Hästarna sköter sig bra iaf. Mina 4-åringar Rosa och Pelle är så fina tycker jag. Pelle har tagit det lugnt sedan Falsterbo medan Rosa har gjort några tävlingar under sommaren med felfria 1m-starter. Hon har utvecklats väldigt bra sista tiden.
Kickan, min 6-åring, var igår dubbelnolla i 6-årsfinalen på Norrköping Horse Show. Hon började hoppa på riktigt på tävlingen i Västervik, j*klar vad hon hoppade! Vi red tre stycken 130 och var felfria i en och sedan 4fel i de andra två pga en stor miss i ena klassen och ett annat ryttarfel i den andra. Även nu i Norrköping var hon kalasfin, så himla roligt att ha en så lovande häst i stallet och hon känns väl framme för sin ålder nu. 
Rossini var dubbelnolla i en 145 i Västervik som vi vann, visserligen var det bara tre starter, men jag är mest glad över rundan som sådan. I helgen gick han i Åby och kändes bra då med, dock ej resultatmässigt ;)
Crozzfire som jag hoppar och tävlar åt hans uppfödare och ägare går som ett spjut och har debuterat 130 med ett ynka nedslag.
Och annars så har en 1-åring och en 5-åring från Belgien resp Tyskland flyttat in. 
 
Kör en filmbomb sålänge.
 
Rosa
 
Kickan
 
 
Får bli en film på Pelle från i juni
 
Jag har inte lagt upp någon film på Rossini från i Västervik. Men här kommer en 140-runda från Norrköpings tävlingar i slutet av maj.Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo