» Helgen

Dagarna går verkligen sjukt fort. Ingen rast och ingen ro här inte! I fredags var Agnes och jag iväg och red i ridhus med Merchan och Nasse och jag hoppade även Penny. Sedan red vi Wille och Milliecent innan det var dags att skjutsa Ebba som skulle iväg. Senare under dagen var jag iväg och red Kenny. Idol-finalen följdes såklart på TVn sen på kvällen och helt klart rätt vinnare. Amanda utklassade faktiskt Robin tycker jag :)

Igår red jag Wille på morgonen. Hade tänkt låta honom vila men så var det ju ingen snö på banan utan helt perfekt underlag så kunde inte låta bli att rida ;)  Han var riktigt lugn och fin! Han har varit rätt het sista tiden men igår kändes han bra, skönt! Jobbade sedan kl 10-16 och på kvällen firades en kompis som just fyllt 20.

Idag har vi varit på Clear Round-hoppning i Linköping. Nasse och Penny hoppade varsin runda på 90cm och skötte sig kalas trots att det var väldigt mkt tittiga hinder. Agnes hoppade även en 110-runda på Merchan. Har varit och ridit Kenny även idag och Milliecent fick skutta lite.

Kram J




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo