» Sammanfattning

Blev en snabb vända till Jönköping idag, skönt! Igår åkte jag dit kl 5.30 och kom hem ca 20.30, rätt lång dag med andra ord.

Idag red jag en 1,25-klass med Kenny och var dubbelnolla så vi kom 14:e placerade. Igår hade vi ett nerslag i omhoppningen i 1,20. Jag är mkt mer nöjd med min ridning idag för igår hade jag inte lika mkt tryck så då blev det inte lika bra flyt. Jag rider honom inget i veckorna då vi inte har honom här hemma. Så idag kändes det som jag hade lite bättre koll på spakarna:)

Wille tävlade 1,30 1,40 igår. I 1,30 hade vi två nerslag i omhoppningen, han halkade i en sväng så blev rätt stressad av det och rev två hinder efter varandra. I 1,40 hade vi fyra nerslag!! Det känns som han hoppar som bäst när han tävlar mer intensivt, nu har han haft tävlingsledigt sedan slutet av augusti och sprang på lite för mkt. Kankse var vi lite ringrostiga?! Vanligtvis brukar han backa av mer själv igår var det mer fullt ös som gällde ;)

Lennart Lindelöw har byggt väldigt bra och lite krävande banor hela helgen. Så man kommer hem och känner att man lärt sig nånting :)



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo