» Söndag

Åh vilka fina hästar jag får äran att rida!! :D

Började dagen med att hoppa Qulan hemma och wow wow wow!!! Hon är så himla fin och vilket avstamp! hoppade med två bommar innan hindret med 3 meter emellan och allt kändes så lätt och ja.. jättebra helt enkelt ;)
Red sedan Wille och han var jättelugn och höll sig på mattan hela ridpasset.

Strax före tio åkte vi iväg på Clear Round-hoppning med Penny och Nasse. Båda gjorde varsin felfri runda, så duktiga! Nasse var jättekaxig på framhoppningen som var på en stor utebana men när han sedan kommer in i ridhuset blir allt rätt läskigt och det känns dom han är 10 cm lägre. Han måste ut och få mer rutin bara! :) Hoppade även Charlie (en dressyrhäst som jag hoppar ibland) och även han var felfri. Med honom vann jag dessutom stilhoppningen och en grimma, haha inte illa! ;) Det var första gången Penny och Charlie var iväg på Clear Round så dom kunde inte skött sig mkt bättre.

Åkte sedan hem så Agnes kunde rida en ny häst (e Cassini II) som vi fick hem igår. Efter det tillbaka igen och hoppa Kenny och han skötte sig helt utmärkt! Stora runda fina språng, han är bara för härlig att hoppa och rida!!

Det var över 100 starter på Clear Rounden vilket jag kan förstå. Allt är väldigt välorganiserat och hinderparken är superfin!

/J



Helena
30 Oktober, 2011 - 20:59

Det är jag som ska tacka för att du vill hoppa Charlie. Du gör det så bra! Jag är ju lite kräsen med vilka som får rida mina hästar så detta är högsta betyg till dig, Julia.

isabelle
30 Oktober, 2011 - 20:59

du är så himla duktig julia lotsar runt vilken häst som helst så fint och rytmiskt. ser så lätt ut!

Linda
31 Oktober, 2011 - 20:59

Tack själv för att du rider min häst så himla fint!! Är så nöjd och glad. Ni har varit guld värda allihop.

Louise
31 Oktober, 2011 - 20:59 / BLOGG: http://legendarylowice.blogg.se/

Heja Challeman & Julia! Ni är så duktiga!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo