» Helgen

Igår var det full fart hela dagen. Började dagen med att rida Qulan, och kl 10 var det dags för Clear Round-hoppning hos Lycketorps Ryttarklubb (min hemmaklubb). Efter det var det KM och Nasse fick gå bort och hoppa av sig lite. Han skötte sig utmärkt och var felfri, duktigt! :) Sen fick jag rida två andras hästar, den ena tävlade jag nämligen idag så var tvungen att rida den lite då jag inte gör det så ofta. På kvällen övningsbackade Millan och jag, vi vill ju ta BE-körkort så måste träna lite.. Sist gick det katastrofalt men igår var vi riktigt grymma (om man jämför med gången innan) haha! ;)

Idag har jag varit iväg och tävlat två andras hästar vilket resulterade i en fjärdeplacering i 1,20 med den ena av dom :) Det var första gången jag tävlade dom båda. Nu på kvällen har jag ridit Wille och haft träning för två tjejer :) Det var min helg, hoppas ni haft en bra helg i det fina vädret!!

Kram Julia


Det fick bli en bild på Gusten. Jag gillar verkligen den här bilden!



Mikaela
25 September, 2011 - 21:20

Såklart när det är proffset själv som tagit den ;)

Mingardena
26 September, 2011 - 21:20

Hej tjejer :) Har lite frågor till er som jag hoppas att få svar på. 1) En normal line på 3 galoppsprång är väl 13,50-14? Spelar de någon roll om hindret är 30 eller om de är 150? Är de ändå samma avstånd på en linje med tre galoppsprång? 2) Hur kan man kolla hur långa galoppsprång ens häst har? Tack för en toppen blogg :)

Anna
26 September, 2011 - 21:20

grattis till den nya tävlingshästen!

jasmine
27 September, 2011 - 21:20

Åh jag skulle så gärna vilja bo närmre er. Då hade du kunnat tävla min pålle med. Ni sitter ju bara upp och rider en annans häst 120 som ingenting! Sjukt grymma! Tar ni betalt per gång eller tycker ni bara det är trevligt? Tar ju ändå tid och så..

Jag bor i skåne, skulle jättegärna vilja hitta ngn som bara ville tävla och hoppa nån gång här hemma. Har en superfin häst men jag vågar max hoppa enstaka på 120.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo