» Helgen i Eksjö

Igår var Merchan felfri i 1,20 och Qulan i 1,30. Båda hoppade fint och jag är nöjd med min ridning.

Idag hade Qulan ett nedslag på hinder nr 2 annars klockren. Klantig ridning då jag satt och tog i henne alldeles för mkt till ett räcke så hon kom rätt nära och rev med fram. Det hade varit bättre om jag lagt henne lite mer utifrån, men det är ju lätt att vara efterklok.
Merchan fick sedan debutera 1,30. Jag satt då och var irriterad på mig själv över min ridning på Qulan och Merchan startade endast 10 starter senare, kanske inte så bra uppladdning.. På hinder nr 3, ett räcke, såg jag ett läge lite utifrån.. Jag vet ju att Merchan trivs bäst med lite djupare avsprångspunkter så det blev en miss där, då hon gjorde ett omtramp och rev det hindret. Efter det var hinder nr 4 endast fyra galoppsprång bort så valde att lägga en volt och sedan hoppade hon nr 4-10 jättefint! Så onödigt av mig på båda hästarna..

Penny gick en 1,20 imorse och hade ett nerslag på en oxer. Det var en kombination och sedan fem språng till en oxer där hon rev ner frambommen med bakbenen men annars hoppade hon väldigt fint. Snart dags för 1,30-debut även med henne :)

Qulans 1,30 igår.





matilda
23 April, 2012 - 21:23

fin hon är! :D ska hon kvalas till falsterbo/breeders osv i år? :) kram

Amanda
24 April, 2012 - 21:23 / BLOGG: http://agequestrian.blogg.se/

Grym häst ;) Superfina!!! SAKNAR DIG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <3


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo