» Eksjö

Nasse hoppade sååå fint idag!! Han var verkligen värd en nolla men så föll tyvärr A-hindret i sista tvåkombinationen. Detta är den tuffaste bana han någonsin gått, en trekombination och en tvåkombination och totalt 13 språng. Rätt tufft faktiskt för att vara en "vanlig" 1,20. Nasses utveckling senaste tiden är helt otrolig, jag är oerhört stolt över honom! Han kändes faktiskt bättre idag än igår, mkt mer avspänd och sprången kändes högre. Imorgon blir det ytterligare en 1,20-start för hans del :)
 
Mercedes hoppade super idag i 1,30. Felfritt! :) Igår hade jag lite för mkt tryck på henne och hon skyndar då aningen i sprången. Detta problem hade jag även vid tävlingarna båda helgerna i Norrköping Horse Show i maj - första dagen nedslag i 1,20 respektive 1,25 och dagen efter felfritt i 1,30. Hon är rätt laddad första dagen och jag  rycks med i det. Dagen efter är hon lugnare och då är det lättare att spänna bågen lite lagom, ja ni kanske fattar ;) Imorgon blir det 1,30 för henne igen.
 
Qulan har idag samlat massvis av vuxenpoäng då hon gick sin livs första start i avdelning A. Detta gjorde hon strålande och det resulterade i en 11:e placering. Vi hade tvärr en nedslag på ett vitt plank i omhoppningen men det var oerhört mkt fel i denna klass och man var till och med placerade på ett tidsfel i grunomgången trots att det var en tvåfasig klass. Merchan hade alltså fått placering om hon gått avdelning A då hon hoppade hinder 1-10 medan avd A hade en grundomgång som sträckte sig till hinder 8.. Även Qulan går 1,30 imorgon.
 
Har bara hunnit ladda upp Merchans 1,30. De andra rundorna kommer :)
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo