» Fina hästar

Det var Merchan som fick lämnas hemma idag. Hon gick så bra igår och ska iväg på meeting nästa helg så det gjorde inte så mkt egentligen. Mest irriterande att Agnes och jag hunnit åka iväg med transport och två hästar för att sedan vända och åka hem och stuva om, koppla av transporten från lastbilen, och lasta in och ut igen men det gick smidigt ändå :)
 
Till resultaten..
Nasse hade idag två nedslag i 1,20. Han rev bakbommen på en trippel och sedan A-hindret i en kombination. Jag tror han kanske var lite trött då detta garanterat är det tuffaste han gjort i hela sitt liv lilla gossen ;) Han vill inte riva egentligen utan det är bara mer rutin som krävs.
 
Qulan var felfri i sin 1,30-start och slutade 7:a. Till skillnad mot igår var det många felfria idag men vi red faktiskt rätt snabbt, haha Qulan lyssnar ju inte så bra bakåt.. ;)
 
Gappa hoppade jättefint idag som hon även gjorde i fredagens 1,30-klass. Ett nedslag blev det tyvärr då hon tittade rätt mkt på en stor murdel med hål i. Vi låg då för stort eftersom hon backade av så mkt så det blev en missbedömning och hon tog inte ett till. Det blev ett rätt grovt nedslag så då hoppade hon desto högre resten av banan ;)
 
Alla fyra hästarna jag tävlat i helgen har gjort sitt bästa inne på banan och jag är väldigt nöjd med allihopa! :)
 
Gappa
 
Merchan
 
Nasse
 
Qulan



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo