» Poponcini Bits

Är det någon av er läsare som har testat Poponcini betten? När vi hade en tandläkare ute till våra hästar tidigare i somras tipsade han om dessa bett. De är lite av ett "inne-bett" just nu och man ser ganska många som rider på dem.
 
Jag skulle vilja testa ett sådant på Qulan. Hon är lite svår i munnen så det vore kul att prova hur hon trivdes med ett sådant eftersom de nu ska vara så bra. De kostar ju däremot mellan ca 1500-2500 kronor vilket är rätt saftigt..
 
De finns i olika utföranden, här är tre av modellerna. Jag skulle helst vilja testa det översta.
 


Anna
22 Augusti, 2012 - 22:31

Många hästar gillar betten!! Speciellt de som är lite känsliga i munnen! Det översta bettet kommer du komma att ha till många olika hästar om du vill då du kan ha det som ett "pessoa bett" nästan vanligt bett + sätta en rem/kedja bakom då det får lite pelham effekt! Superbra bett och värda pengarna ;)

Anna (igen)
22 Augusti, 2012 - 22:31

Googla så kan du hitta betten billigare på utländska sidor ;) euron är ju låg nu...

Hanna
23 Augusti, 2012 - 22:31

Jag har pelham varianten och min häst trivs super med det, dock är det inklätt med ett tunt lager silikontejp för kvalitén är inte super trots priset... Men jag rekommenderar absolut det!

Jenny
23 Augusti, 2012 - 22:31 / BLOGG: http://Www.ljungbyridcenter.se

Jag har med sneglat på de betten till Athena. Onödigt dyra tycker jag. Hör av dig sen får jag höra vad du tycker! Lycka till nu på sm! :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo