» Frågor och svar

Har fått in en del frågor och här kommer svaren :)
/Julia

varför tävlar inte agnes merchan?

Till en början red Agnes Merchan men då hon känner att det inte passar helt hundra har jag fått ta över ist.

 

Så fina rundor! Är Mercedes till salu?

Tack så mkt! Nej inte som det ser ut nu.

 

Merchan är helt klart finast! :D Är det eran häst, eller en tillridningshäst? :)

Nej vi äger henne inte.. ännu.. ;)

 

hur kommer det sig att ni inte är där? Galet fin tävling!

Angående Borås Grand Prix. Vi var inte där då vi tävlade med unghästarna i Katrineholm samma helg. Man får välja med omsorg vilka av dessa stora tävlingar man kan åka på då de kostar väldigt mkt pengar. Som till Borås t.ex. och även Grevagården som haft Elit-tävling nu i början av året kan Agnes och jag bara ta med oss varsin häst då det bara varit klasser som passat för Wille och Picasso. Vi får helt enkelt kolla lite vad det finns för tävlingar och så en tid framöver och den helgen Borås hade tävlingar ansåg vi att unghästar var i större ”behov” av att tävla.



vad är det för märke på schabraket och vart finns de att köpa? :)

Angående Schabraket jag skrev om. Det är av märket Källqvist och finns att köpa lite varstans. Det står Protector längst upp vid ryggraden eller vad man ska säga :P

 

 

Undrar hur ni tänker runt vem som rider vilka hästar av er? Rider Agnes bara Picasso nu då, var inte merchan till henne också? Hur känner Agnes gentemot att du Julia har mesta framgångar med alla hästarna, såväl de som Agnes också rider? Känns som Agnes ofta börjar m hästarna men nån gång förr eller senare får du ta vid och hästen då funkar bättre? Har jag fel?:)

Vi delar upp hästarna mellan oss och då blir det att den av oss som passar bäst med hästen får rida just den. När vi köper en häst så har vi en plan kring vem som ska ha hästen men ibland ändras självklart det. Som det är nu har Agnes bara Picasso men vi letar efter en ny häst till henne.

Jag har alltid velat ha fler hästar än Agnes. Hon vill bara ha två hästar medan jag skulle vilja ha hur många som helst. Detta medför att jag ridit fler hästar, hoppat fler hästar, och har mer erfarenhet av olika hästar. Jag har alltså fler ridtimmar i kroppen och jag är ju även tre år äldre. Att jag då kanske lyckas få mer framgångar med en viss häst ser inte Agnes som någon typ av nederlag. Vi gläds alltid med varandra och vill att alla hästar vi har i stallet och/eller de vi rider åt andra ska prestera så bra som möjligt efter hästens förmåga.

Wicky, stoet e Heartbreaker-Concorde, som vi sålde i höstas red jag lite till en början men det fungerade inte alls bra. Agnes red Wicky tusen gånger bättre så hon skötte utbildningen av henne och red henne Nationell 1,20 med placering från att aldrig ha varit tävlad innan vi köpte henne.

 

Alltså jag är sämst på att kommentera (dåligt, jag vet, borde ge respons) men nu bara MÅSTE jag. Fy tusan vad ni verkar gulliga! Så jäkla trevliga bara. Ibland blir man ju galen på allt falskt och påklistrat i bloggvärlden. Därför är det bara kul att läsa om några som verkar vara så genomtrevliga och bra med hästar som ni! Känns helt knäppt för jag känner ju inte er, men då har man väl verkligen lyckats med sin blogg i alla fall;)

Jag önskar er superlycka till i helgen på meetinget och i framtiden. Och GRATTIS på namnsdagen! :)

Åh gud vad glad jag blir av att läsa en sådan kommentar! :D var bara tvungen att Tacka för alla fina ord och gratulationen på namnsdagen.

 

 

Underbara häst! Tycker han påminner om Angelicas Mic Mac!

Angående filmen på Wille. Jag kan inte annat än hålla med. Mamma och jag brukar alltid säga att det är tur att Mic Mac finns, haha! Hade inte den hästen funnits hade nog Wille framstått som värsta galningen men Mic Mac visar ju faktiskt att man kan vara en bra häst trots att man är lite galen ;)


 

 

 




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo