» Alla hjärtansdag

Har väl inte något jätteintressant att skriva här egentligen. Hoppas iaf att alla haft en fin dag. Min dag började med att jag red ut Nasse i skogen och vid halv nio bar det av till ridhus med Qulan, Merchan, Wille och Picasso. Agnes var ledig från skolan idag så vi kunde ta med oss fyra stycken på en gång - kanonbra! Hoppade Qulan några språng för hon ska nämligen göra sin första tävling för det här året nu på fredag. Hon hoppade helt super, jag älskar den hästen! Hon gör allt så lätt och har sådan hinderuppfattningsförmåga :) Både Wille och Merchan kändes bra när jag red dom, Agnes red även Merchan lite innan jag hoppade upp. Det är bra när vi kan hjälpa varandra med ridandet.

Men fy för all snö som bestämt sig för att komma! Jag som trodde vi skulle slippa skiten rent ut sagt.. Helt ärligt men finns det något positivt med snö?

Har fått in en del frågor som jag tänkte svara på när jag får tid. Ha det finfint sålänge <3


Agnes lånade Qulan på en prisutdelning i Eksjö i våras


Elsa
15 Februari, 2012 - 22:11

Undrar hur ni tänker runt vem som rider vilka hästar av er? Rider Agnes bara Picasso nu då, var inte merchan till henne också? Hur känner Agnes gentemot att du Julia har mesta framgångar med alla hästarna, såväl de som Agnes också rider? Känns som Agnes ofta börjar m hästarna men nån gång förr eller senare får du ta vid och hästen då funkar bättre? Har jag fel?:)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo