» Helgen

Har haft det väldigt kul i helgen. Det blir som en liten minisemester att åka iväg över helgen sådär. Jag älskar verkligen hotellfrukost, det finns nog inget bättre eller godare rättare sagt ;)

GPn vanns av Marcus Ehning på den otroligt fina Plot Blue (e. Mr. Blue-Pilot). Han rider så snyggt och är fruktansvärt still i sadeln. Att Plot Blue borde vara en blandning av Wille och Keso syns knappast, haha! Wille har nämligen Mr. Blue som morfar och Pilot är farfar till Keso.

Det var kul att se Marcus igen. Det känns som att han inte riktigt varit med i "rampljuset" senaste tiden, han red ju t.ex. inte EM i somras då Plot Blue var skadad och Sandro Boy är numera pensionerad. Det är en tuff sport och en ryttare är aldrig bättre än sin bästa häst..

Världscupen som gick igår fick inte många felfria ekipage. Den första nollan stod Ludo Philippaerts och Kassini Jac för. Kassini Jac är e. Cassini II - Lombard, rätt häftigt med tanke på att Merchan är e. Cassini II - Quantum - Lombard. Däremot kunde jag inte se särskillt många likheter mellan dem, de är helt enkelt väldigt fina på varsitt sätt ;) Går kanske inte jämföra lilla Merchan mot en världscuphäst, haha. Marco Kutscher gick segrande ur striden till sist efter en riktigt snygg grund och omhoppning.

Vi har iaf haft det bra nere i Gbg, såväl natt som dag och det är roligt att träffa lite folk som man inte träffar så ofta. Det har blivit mkt tid spenderandes på läktaren och mässan så nu jäklar blir det hårdträning för hästarna så de kan hoppa världscupen nästa år! ;)

Lite bilder:

















alexandra
28 Februari, 2012 - 17:33 / BLOGG: http://thisisalexandras.blogg.se/

Super fin blogg! följa varandra på bloglovin?



(Ber om ursäkt ifall du inte gillar såna här kommentarer!)

magda-matilda björklund
28 Februari, 2012 - 17:33 / BLOGG: http://naturalpony/

Kanon fin blogg verkligen! :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo