» Tävling i Jönköping

Dubbla långkalsonger, raggsockar, termobyxor och dunjackor har räddat oss i kylan idag. Vi åkte ner till Jönköping vid 10 imorse och kom hem ca halv åtta, rätt långdragen tävlingsdag i alltför många minusgrader.

Dagens resultat:
1m: Nasse 4 fel, Merchan 4 fel, Penny 0 fel
110cm: Nasse 0 fel, Merchan 4 fel, Penny 4 fel

Alla hästarna har hoppat fint idag. Nasse var lite tittig i 1m och hoppade runt med en rivning. Sedan var vi felfria i 110-debuten, duktiga Nasse!:D Vi gjorde väl inte våra bästa rundor idag då jag inte hade någon jättebra rytm men jag är otroligt stolt över min lilla bebis!
Penny har hoppat jättefint men fick tyvärr ett nedslag ut ur en kombination i 110. I övrigt har hon inte varit i en enda bom utan varit riktigt på hugget och hoppat högt och väl över hindren. Hon har utvecklats väldigt mkt senaste tiden och känns mkt självsäkrare och stadigare på hinder nu.
Merchan har jag inte ridit under så lång tid så tar på mig de nerslagen jag fick. Hon är inte typen som vill riva utan är väldigt rädd om tassarna.. I 110 rev vi sista hindret då jag lade henne lite nära, hon var snabb upp fram men fullföljde inte språnget helt. Ska bli kul att lära känna henne lite mer och göra några fler starter. Hon är en väldigt känslig häst som lyssnar på minsta lilla vink man gör på ryggen. Detta är en positiv egenskap som jag måste lära mig att utnyttja. Det är lite svårt till en början men bra när man lär sig "hantera" det.

Alla hästarna fick ändå varsin rosett (de gick avd B alla tre) då det endast var 4 felfria av 23 starter i 110 vilket gjorde att de med 4 fel också blev placerade.

Imorgon återvänder vi till Jönköping, då med Wille och Picasso. Håll tummarna!

Kram Julia




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo