» Willebus

Här kommer Willes 1,35-runda.

Skrev ett inlägg förut och vips så försvann det precis när jag tryckte på publicera-knappen! skumt..

I början av banan känns han faktiskt riktigt lugn, eller ja fram till fyrans kombination där vi får vår första rivning på 4B. Jag känner i luften hur han stirrar på de som står längs kortsidan vilket gör att han inte hoppar klart hela språnget utan vi får en rejäl rivning där. Tror att han snarare river med bakknäna och inte med benen. I ett sådant läge går allting så fort att det är svårt att hinna ta något beslut då felet redan hunnit ske innan jag ens hunnit blinka :P Men såhär i efterhand kanske jag borde ha haft lite extra stöd på högertygeln och lagt på lite vänsterskänkel i avsprånget?!

Andra nerslaget kommer på nr 9. Den rivningen får jag ta på mig helt. Vi är lite i obalans i svängen vilket gör att han tror att vi ska hoppa nr 1 ist. Hela anridningen mot hindret blir sedan lite haffsig vilket gör att han tappar hela spänsten i avsprånget.

Tycker det är svårt att uttrycka mig i text såhär, är tusen ggr lättare och babbla på och förklara, haha! Det kanske inte är jättekul att läsa om heller för den delen. men men.. ;)





trogen läsare
21 Februari, 2012 - 22:27

Underbara häst! Tycker han påminner om Angelicas Mic Mac!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo