» Fredag

Qulan är i sitt esse nu!! Idag när jag red henne var hon överallt och ingenstans. Hon viftar på huvudet, slår med frambenen och är rätt snabb i vändningarna, haha! Tror dessa drag kommer från Quidam de Revel, hon är e Quantum (e Quidam de Revel- Cor de la Bryere). Jag tycker inte det gör så mkt utan skrattar mest åt henne.. Eller det skulle jag inte göra om jag - smack - låg där på marken med en förvirrad Qula springandes lös omkring mig. Så det gäller att klämma lite extra ;)

Mockade och fixade klart stallet och åkte sedan till ridhus med Merchan och Wille. Hoppade min vita springare och han var VÄLDIGT het idag men hoppade kalas! Sprången kändes väldigt fina och höga och han hade full koll på hovarna. Ibland känns det som han bara springer och är stressad och då kan det hända att han underskattar hindrena lite men idag låg han på men backade ändå av :)

Red sedan Merchan, har bara ridit henne en gång tidigare. Hon är väldigt rolig att rida och helt klart min typ av häst. Hon är pigg och otroligt känslig.

När jag kom hem red jag Millan på fältet. Hon är lite lik Merchan, fyrhjulsdriven och lätt både på gas och broms.

Om ca en halvtimme ska jag åka upp till Markebäck och träna för Anna Emanuelsson på Kenny. Har inte ridit honom på ca 2 månader så det blir spännande att se hur det går ;) Har aldrig tidigare tränat för Anna så det ska bli kul att se hur hon är, har hört att hon är väldigt bra!

kram Julia



Canterbury 1226 (Kenny)


Karin
20 Januari, 2012 - 14:12

Är Kenny eran?

Tania Aalto
21 Januari, 2012 - 14:12 / BLOGG: http://stensholmen.wordpress.com

Bloggtävling! http://stensholmen.wordpress.com/2012/01/21/vad-ar-snyggast/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo