» Dagarna som passerat

Vet. Jag har uppdaterat dåligt.

I torsdags jobbade jag mellan kl 10-19 så red några hästar på morgonen. Igår, fredag, var det ridning under morgonen innan det bar av till kusinens student och resten av dagen spenderades alltså hos kusinerna.
Idag har jag ridit mina tre fina hästar och inte gjort så mkt mer faktiskt. Gappa åkte hem igår kväll och kommer tillbaka tisdag eller onsdag nästa vecka. Hon har gått väldigt bra när jag ridit henne i veckan och hoppade henne igår och hon kändes kalas. Om hon känns i bra form och alla förutsättningar runt omkring är bra så ska hon debutera 1,30 nästa helg, skoj! :)

Nasse och Merchan har fått hoppa lite idag. Bara ett fåtal språng på en oxer och ett räcke och de kändes super båda två. Oxern låg på ca 1m-1,10 och var väldigt bred och räcket bestod av endast en vit planka och avslutade med att hoppa den på 1,30. Tycker det kan vara bra att hoppa glesa hinder utan marklinje ibland och vita plank kan en del hästar ha lite svårt för. Qulan hoppades i veckan, inte så mkt hon heller och med lite samma upplägg. Avslutade med ett räcke på 1,45, hon bara pluppar över hindret som ingenting, jättefin kändes hon! :)

Ska strax ut och hålla träning! Vi hörs
kram



Mirra - Hoppryttare
12 Juni, 2012 - 16:48 / BLOGG: http://mirramarika.blogg.se/

Hej tjejer!

Bloglovin byte?


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo