» Dagens resultat

Både Nasse och Gappa har hoppat väldigt fint idag.

Nasse fick tyvärr ett nedslag i 1,20. Dagens runda kändes bättre än den igår men tyvärr åkte frambommen på en oxer ner. Inte mkt att säga någonting om, tycker jag kom rätt bra på hindret men ibland är det små små marginaler som gör att en bom åker ner. Hans utveckling senaste tiden har verkligen gått framåt och jag är såå nöjd över hans prestation både igår och idag! :) Nu vill jag ut och tävla mer med honom så han får ännu mer rutin, för hoppningen finns i honom och han har sådana fantastiska språng!

Gappa debuterade som sagt 1,30 idag. För att beskriva (på ett snällt sätt) hur hon var idag så stämmer ordet knasig in ganska bra! Hon lyckades nämligen slänga av mig på framhoppningen (haha) och hon var allmänt galen och ville inte göra vad jag bad henne om, förutom hoppa. Väl inne på banan hoppade hon helt fantastiskt! Blev tyvärr en liten miss på tredje hindret som gjorde att hon sprang vid sidan men sedan felfri. Det var en sådant plastskynke under hindret och helt ärligt trodde jag inte ens man fick ha det på tävling.. Trots att de surrat fast det så rörde det ju lite på sig. Jag kom ut lite sent på båge och då hon tittade lite på det hann jag inte övertyga henne riktigt.

Konstigt nog hade min tid räckt till en 6:e placering- på ett "stopp"! Det var en A.0a men jag tyckte inte jag red särskilt fort men hon har ganska vägvinnande galopp så måste väl vara det :p





Jenny Sundelius
18 Juni, 2012 - 22:47 / BLOGG: http://www.ljungbyridcenter.se

Bra jobbat med Gappa!! Hon hoppade fantastiskt igår! Såg tiden med, hade inte missförståndet med murmattan kommit, ja då hade ni varit högt upp på prispallen! Hon hoppade med lätthet över 130. Det bådar gott! Ni passar så bra ihop! Jag tror hon ber om ursäkt för dumheterna på framhoppningen.. ;)
Du/team Johansson är toppen! <3
/ stolt hästägare.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo