» Tävling Folkungabygden

Det regnade rätt rejält här imorse. Gräsbanan vi skulle tävla på var därför oerhört geggig och efter 1,10-klassen beslutades att tävlingen skulle flyttas till sandbanan istället. Alla ryttare, funktionärer och anhöriga hjälptes därför åt att flytta över vartenda hinder och det gick väldigt snabbt och smidigt för drygt en timme senare stod hela banan på plats och 1,20-klassen kunde börja. Stor guldstjärna till alla som hjälpte till och till arrangörerna som beslutade detta! :)

Resultat

Nasse hann däremot med att starta 1,10-klassen men jag hoppade bara fyra hinder och utgick sedan. Det var helt omöjligt för hästarna att hoppa bra då de sjönk drygt 10 cm och det var riktigt sugande för dom.. I 1,20 var han däremot felfri! :D

Gappa
var dubbelnolla i 1,20 och blev 4:a. Jättebra runda kändes det som! Debuterade sedan 1,25 men det började inte så bra då hon vägrade att gå in på banan och då är det nästintill omöjligt att påverka henne.. Mamma försökte leda in oss men då ställde hon sig upp ist. Efter lite om och men kom vi in och då blev det lite aggresiv ridning då hon tänkte lite tvärtom och hade lite bakåt tänk i svängarna. Fick därför två nedslag som "följd". Ni som sett rundan från senaste tävlingen vet ju hur hon är ;) Sprången är däremot det minsta problemet!

Qulan startade bara en 1,25 och var felfri i den. Detta var genrepet inför Falsterbo så var skönt att det gick bra!

Imorgon åker vi tillbaka, Nasse går 1,20 och Gappa debuterar 1,30. Håll tummarna för oss! :)



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo