» Linköping

Även idag har jag varit i Linköping och tävlat. Qulan och jag hade ett pyttelitet nedslag på sista hindret i 1,20. Det var 11 hinder och samma linje som mellan nr 10 och 11 hade hoppats som hinder 4 och 5 också. Kändes lite konstigt att hoppa samma linje två ggr men aja.. Iaf så tog jag sju språng, lite kort, första gången men valde 6 gången efter vilket jag inte skulle gjort. Hon touchade då ner frambommen på 11:an lite lätt.

Det var det att man "skulle" rida på sex språng lite framåt. Ska aldrig mer tänka så utan rida så som känns bäst ist för att göra som majoriteten. Hon har hoppat sååå fint min prinsessa! <3

Penny har även hon hoppat kalas både igår och idag. Idag fick vi en utbrytning på ett hinder som stod väldigt kort ur sväng från väggen. Fick sedan ett nedslag när vi tog det då det var svårt att få henne klar när hindret kom så fort. Vi fick ett nedslag på ett hinder som stod på samma ställe i 1,10n igår också. Dom hade dessutom knölat in en bil i det hörnet så det var svårt att få ut hästarna ordentligt.
Men vad hon har utvecklats mkt på kort tid - wow!

Merchan fick stanna hemma idag då hon skötte sig så bra igår:) Även Nasse tävlade igår med 0 fel i 1m och massa fel i 1,10, haha! Allt blev lite fel så vi samlade på oss massa poäng (fel), lilla gubben då! Han är så himla fin och har verkligen stora språng i sig. 

Det har varit väldigt spektakulära hinder i helgen och inte helt lätt byggt. Detta kan ställa till det lite för hästarna med mindre rutin när dom ställt in bilar och annat bråte på banan ;) Nasse tyckte nog det var lite småläskigt att hoppa runt där inne men samtidigt är det väldigt nyttigt för alla hästarna!



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo