» Snabbsummering

Hallå hallå!
Eftersom att varken Agnes eller jag har någon mobil med "bloggfinesser" så har vi tyvärr inte kunnat uppdatera något denna helg.

Nåå, resultaten då.. Ja de har väl inte varit de bästa. Wille hoppade urkasst första dagen och jag fick nerslag på två räcken som stog mot väggen. Hade ju det problemet även i Vetlanda som var sista tävlingen inför SM. På lördagen var det sedan dags för kvalet som var en 1,40-hoppning. En ganska knixig men väldigt rolig bana att rida. Mkt distanser och hinder som kom fort ur sväng så det gällde att ha huvudet på skaft hela banan. I denna klass hoppade Wille betydligt bättre! Han hoppade mkt mer väl men var otroligt het vilket gör att allt känns lite haffsigt. Han har varit nästintill galen på framhoppningen och inte känts särskillt bra där faktiskt. Vi hade iaf tre nerslag i kvalet vilket vi även fick idag i Accumulatorhoppningen. Tänkte jag kunde lägga in kvalrundan och även dagens runda här sedan och skriva lite utförligare om nerslagen.

Även om resultaten inte varit de bästa så får jag se det som en lärohelg. Wille har inte erfarenheten av såhär stora tävlingar och han har inte gått särskillt bra för mig inomhus då jag har betydligt svårare att hitta en bra rytm om man jämför mot när vi tävlar utomhus. Vissa språng är helt fantastiska och nerslagen beror på att han blir för het och jag blir då lätt kvar för mkt i handen. Ska bli skönt att tävla utomhus sen!:)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo