» Nykyrka dag 2

Gappa och Merchan är helt klart dagens stjärnor!

Gappa
120 A.0 två faser: 0+0fel, 11a
120 A.0: 0 fel, 10a

Gappa har hoppat strålande idag! :D hon kändes skitbra rent ut sagt. I första 1,20-klassen tycker jag att jag red lite av och på men hon hoppade fint. Var egentligen bara anmäld till en klass men efteranmälde till en till och där kändes hon ännu bättre. Jättefina språng hela banan och felfri igen. Min ridning kändes också bättre :) Är verkligen supernöjd med hennes insats då hon endast gått en 1,20-klass tidigare - för 2 veckor sedan.

Merchan
120 A.0 två faser: 0+0fel, 8a
120 A.0: 0 fel, 8a

Merchan gjorde alltså sin andra tävling i avd A och som resultaten säger så var det ju inga problem. Detta var dessutom första tävlingen i vår ägo och hon gjorde oss inte besvikna ;) hon är en riktig sugpropp inne på banan som letar hinder så detta är min framtida speedhäst, haha. Det är skönt att hon känns helt bombsäker inne på banan nu och att 1,20 känns som vardagsmat. I början när jag red henne backade hon av lite mkt emellanåt och då kändes det ibland som det var svårt att räcka fram på distanser. I kombinationerna fick jag också rida på henne och rida mer på fart in mot A-hindret. Men nu kan jag rida helt "vanligt" och det känns som hon fått sådant självförtroende och leker runt inne på banan vilket är superkul.
Tycker jag red bättre i andra klassen även med henne. Hon är så fruktansvärt lättreglerad så ibland är det lätt att det blir lite popcorn-känsla och då får jag inte samma rytm. I andra klassen hade jag ett jämnare tempo.

Idag var det jag som tävlade Wille. Red vara en 1,30 och det kändes inte särskilt bra. Bara träna vidare! :)


Lady Mercedes f 2006 e. Cassini II - Quantum - Lombard


Gappa f 2005 e. Edminton Z - Libanon



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo