» Frågor och svar

Hehe du har haft lite jobb helt enkelt ;) hur fick du ur henne det :)? Vad är det för stAm på henne ?
Angående Qulan.
Det släppte efter mkt tragglande och ännu mera tålamod. Att aldrig bli arg eller tappa fattningen är det viktigaste tror jag. Hon är e. Quantum - Corrado I - Lord.
 
Hej! Har uppmärksammat detta bett, då jag fick råd av tränare att använda läderklätt bett eller gummi, för att min släpper bettet när vi hoppar. Jag tycker att nathe betten verkar bra men hur är det men den häst som tuggar och gnager lite, blir de flisigt och vasst då som äppelbetten blir? :)
Angående Nathe-betten.
Mitt ena Nathe-bett har lite bitmärken men det blir inte vasst vid de delarna. Annars kan man ha ett tunnt lager med sådan latextejp som är avsedd för bett för att skona det lite.
 
ska ni till strömsholm i helgen å typ kvala till GHS?
Nej vi var inte i Strömsholm och jag ska inte försöka kvala till Scandinavium. Jag är ju senior nästa år så då är det rätt tufft att kvala ;) Hade jag varit young rider även nästa år hade jag ändå inte haft någon häst att kvala med då mina äldsta hästar är 6 år. Så det är två ganska avgörande saker som sätter stopp.
 
Vad blev det för namn på eran 3 åring ?
Vi har faktiskt inte kunnat bestämma oss ännu. Jag vill tacka så jättemkt för alla förslag! Känner jag mig och min familj rätt så kommer det dröja in i det sista innan vi kommer fram till vilket namn det blir.. ;) Självklart informerar jag er när hennes riktiga namn är fastställt!
 
 
 
 
 
 


tavlingsryttarinnor
30 Oktober, 2012 - 21:49 / BLOGG: http://tavlingsryttarinnor.blogg.se

Hej! Om du gillar hästar så får du gärna kika in på vår blogg! =) Kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo