» Frågor och svar

Hej! Jag är jättenyfiken på varför ni säljer och köper så ofta? :) Förstå mig rätt, jag tänker såhär att jag förstår de som har flera hästar och satsar och behöver sälja för att få allt att gå runt, få in försäljningshästar ja osv. Men ni verkar inte ha på det viset och därför är jag lite nyfiken om det finns nån särskild anledning eller att det kanske helt enkelt bara är kul att byta :)
 
Hej, anledningen till att vi säljer några av våra hästar är för att finansiera hela kalaset. Det är inte så att jag säljer någon av mina hästar för att jag är "trött" på just den hästen.
 
Vad fin hon är! :)
Jag har en fråga, vilka av dina hästar gillar du mest och vill helst inte sälja? :) och varför? och vilken av era hästar tror du mest på? :)
 
Angående Merchans 1,30-runda i Linköping. Tack så mkt!:)
Jag gillar alla mina hästar lika mkt och favoriserar ingen av dom. Anledningen till att jag säljer någon av hästarna är inte för att jag inte tycker lika mkt om den hästen. Egentligen är alla mina hästar till salu, till rätt pris vill säga.
 
Jag tycker mina hästar har många bra egenskaper i hoppningen som jag gillar. De är alla väldigt unga, endast fem och sex år gamla så de är inte fulländade i sina språng ännu utan har fortfarande väldigt mkt kvar att utveckla. Därför tycker jag det är svårt att säga vilken av mina hästar jag tror mest på. Alla ger en härlig känsla vid hoppningen och jag tycker de har fina kvalitéer alla tre! :)
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo