» Ranking

Var inne på ranking över 7-åriga hopphästar. Sökte endast resultat i 135 och 140-klasser då jag anser att dessa är de enda relevanta höjderna för att få en rättvis uppfattning av rankingen. 
 
Och titta, min lilla stjärna är rankad 8:a. Observera att hästen For Sale 6 (rankad 3:a) och Crespo Pkz (rankad delad 6:a) tävlas av Henrik von Eckerman och alltså gått 5*-klasser vilket innebär att de får väldigt mkt poäng vid varje placering. 
Så om man ska kolla till de svensktävlade 7-åringarna så ligger vi alltså 6:a. Känner inte riktigt att jag kan mäta mig mot HvE ;) 
 
Inte illa pinkat av lilla jag och lilla Qulan. Inte annat än att jag blir lite imponerad och stolt över OSS, om man nu får säga så :D
 
 
 


Jenny
22 Augusti, 2013 - 22:06

Härligt! Inte så konstigt, eftersom hon är så fin.. Blev du inspirerad av att kolla rankingen? :)

Anonym
22 Augusti, 2013 - 22:06

Fantastiskt duktig är du Julia! Har en liten fråga till dig, har en ponny som tar bettet i hoppningen och är svår att få en ärlig kontakt med. Han slänger på huvudet och blir helt stum i munnen! Vilket också leder till att att han blir stressad och får dåliga språng, rider honom på vanligt tränsbett! Hoppas på att kunna få lite tips av dig! Kram

Rebecka Wärnström
24 Augusti, 2013 - 22:06 / BLOGG: http://rebeckashemligheter.blogg.se/

Det ska du bli, ni är grymma!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo