» Falsterbo imorgon

Idag bär det av till Falsterbo. 7-årsklasserna börjar imorgon då jag rider en 1,35-hoppning och på söndag är det en 1,40. Det ska såklart bli jättekul att åka ner dit och tävla igen. Trots att jag de åren (3 år nu) jag skaffat kvalpapper till Qulan tänkt, "kvalar jag inte så är det ju inte hela världen" så blir jag såklart oerhört glad när jag väl kvalat :)
 
 
Det är endast 42 startande 7-åringar medan det är 178 5-åringar och 153 6-åringar så det sållas ut väldigt många hästar till det 7:e året, och så kanske några nya. Vore intressant att se någon typ av statistik, hur många som kvalat som 7-åring men som kanske inte gått som vare sig 5- eller 6-åring eller kanske ett av åren.
 
Självklart värderar jag detta kval högre än de tidigare åren med Qulan och jag är faktiskt väldigt stolt över att vi kvalat in för tredje året i rad. När hon var 5-år hade jag inte tänkt skaffa kvalpapper då hon började tävla rätt sent som 4-åring men sen som 6-åring hade vi rutinen och jag ville verkligen kvala. Med tanke på att jag själv ridit in och utbildat henne så är det extra roligt, hon är min lilla prinsessa!
 
Jag ska ta en klass i taget, ett hinder i taget och bara njuta över att vi är där. Jag ska försöka göra mitt bästa och hoppas jag sköter mina kort rätt så Qulan kan hoppa felfritt. Hon har kapacitet och förmåga att hoppa banorna där nere, sen ska allt såklart stämma och marginalerna blir mindre ju högre hindren blir. Hoppas vi har en bra tävlingshelg helt enkelt, håll tummarna för oss :)
 
Detta blir fjärde gången jag rider där nere, 2007, 2011, 2012 och så nu i år. 
 
2007 då jag och min D-ponny Parisienne vann ponny Grand Prixen.
 
2011, kval 2 med Qulan, rev tyvärr sista hindret så vi missade final.
 
2012, felfria i kval 1 och två nedslag i kval 2 pga dålig ridning..
 


Fia
05 Juli, 2013 - 07:03

Grymt duktig är du iaf. Stort lycka till nere i Falsterbo!

Melina
05 Juli, 2013 - 07:03

Lycka till, håller tummarna! :) ..Och hoppas på uppdateringen där nerifrån :)

Frida
05 Juli, 2013 - 07:03

Stort lycka till, håller tummar & tår för er :D

Pernilla Elving
05 Juli, 2013 - 07:03 / BLOGG: http://skattegarden.n.nu

Håller tummarna. Det går garanterat superbra så duktig som du är. Lycka till!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo