» Norrköping Horse Show

Har varit uppe i Norrköping och tävlat både igår och idag med Merchan, Qulan och Rossini. 
Hästarna känns i fin form och har hoppat väldigt bra!
 
Igår gick alla tre varsin 1,30, där Qulan hade 0+11 fel. Hon hoppade egentligen väldigt bra men i omhoppningen strulade det till sig lite.. Rossini hade 4+6 fel, ett nedslag i både grund och omhoppning (det var en A:0 med totalfel), egentligen en bra runda. Merchan gick in sist och satte en dubbelnolla med ett tidsfel i omhoppningen så vi kom 5:a :)
 
Det var otroligt mkt fel igår och knappt inga nollor trots att det är bra ryttare och hästar med.. tiden var väldigt snål i omhoppningen vilket gjorde att det blev mkt fel i slutändan trots att det kanske egentligen var bra rundor med något nedslag.
 
Idag har det också varit rätt mkt fel, eller nedslag rättare sagt.
 
Rossini var felfri i 1,30 och kom 6:a, mkt bättre runda idag än igår och det kändes som vi fick en mkt bättre rytm. Qulan och Merchan hoppade sedan 1,40. Qulan rev hinder 5A som för övrigt måste ha varit det mest rivna hindret. Kom aldeles för stort så hon rev bakbommen sen rev vi tyvärr sista hindret, kom för nära på en oxer så rev frambommen. Så två nedslag som egentligen helt beror på mig, fina fina häst!
 
Sedan var det dags för min lilla Mercedes att göra debut i 1,40 - och som hon hoppade! Rev 5A med henne också men det var en A:0a så knep en placering ändå :D det var endast fyra nollor på över 40 starter.
 
I dagens 1,40 var det 11 hinder och efter att man gått i mål fick man hoppa vattengraven om man ville. Denna räknades alltså inte med i resultaten. Dock fick man bara ett försök på sig så om du fick ett stopp var det adjös och goodbye.
Både Qulan och Merchan hoppade den direkt så det var otroligt skönt :)


Anonym
18 Maj, 2013 - 22:21

Duktiga hästar och ryttare :) Hoppas på filmer :) Speciellt på den lille gummibollsskimmeln :D

Karin
18 Maj, 2013 - 22:21

Så duktigt av dig att ha tagit fram hästarna så långt! Grattis!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo