» Agnes klass

Igår gick Agnes klass av stapeln. Det var en dag med strålande solsken, massvis av duktiga och meriterade ekipage, fullsatt läktare och en härlig och underbar stämning trots mkt känslor inblandade. 
 
Klassen blev väldigt spännande då 25 ekipage gick till omhoppning och det var 22 placerade. Vann klassen gjorde Johanna Jonsson på hästen Janne. Johanna, även kallad Jojjo är en vän till mig och våra familjer känner varandra, så det var extra kul att segern hamnade hos henne. Jojjo och Agnes har ätit en och annan Marabou-choklad hemma i vår TV-soffa så jag är säker på att Agnes är väldigt nöjd med vem som red hem segern i hennes klass.
 
Klassen var en A.1.A och jag lyckades gå till omhoppning med Rossini och Merchan. Båda hästarna hade tider som hade räckt till seger, men om inte om fanns.. ;) Merchan och jag gick dessutom ut allra sist i omhoppningen och jag ville inte gå in och rida för en säker nolla. Därför vände jag upp lite tajt på ett plank så vi hamnade aningens nära och rev, men som min tvillingsyster Ebba sa: Om det var någon förutom Julia som skulle vinna så var det Jojjo :) 
 
Grattis Jojjo till segern och tusen tusen tack till alla fantastiska funtionärer som hjälpte till under Agnes klass, till alla ekipage som gjorde denna klass otroligt spännande, till alla sponsorer och andra privatpersoner som bidragit och på så sätt gjort denna klass möjlig, ni är bäst! <3
 
Vinnande ekipaget som fick 10,000kr, ett jättesnyggt täcke från Sharpman av märket Comfort Zone, en blombukett från Blomster Hjärtat i Mantorp och smycke och hudvårdsprodukter från fristående konsulenter i LR Health and Beauty. Hästskötaren till vinnande ekipaget fick en groomväska av märket HV Polo.
 
 
Det gavs även pris till de som inte var placerade. Nämligen till de som kom på plats 30, 33, 40 och 45. Två ekipage fick överraskningar från Karamello, ett ekipage en chokladfontän och ett annat ekipage en Cupcake-maskin.
Här har de fått sina fina priser och femte ryttaren på bild, som blivit vinnare av en betäckning med hingsten Canterbury 1226. Ekipaget som kom precis utanför placering (och ej är med på bild) fick ett träns av märket Antarés.
 
Tack till alla sponsorer:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo