» Flyinge Grand Prix

Merchan hoppade jättefint även igår i en 135-klass. Rev ett vitt plank annars var hon jättefin! :) 
Hon har hoppat väldigt runda fina språng i helgen och det känns som att hon öppnat upp bättre i bak än vad hon brukar. Hennes språng utvecklas hela tiden och det är bra för henne att åka på meeting och på så sätt på in fler rundor i kroppen och bygga på rutinkontot ytterligare. Men nu blir det till att träna på att hoppa plank eftersom jag rivit det i två klasser.. ;)
 
Rossini och jag kom med i gårdagens final: Flyinge Grand Prix. Efter två knackiga kval beslutade jag och Linda att vi skulle starta för att det kunde vara bra att få hoppa ytterligare en 150 då det finns rätt få att hitta. 
 
Eftersom vi endast ridit två 150 innan denna tävling hade vi inga större "krav" eller förhoppningar inför denna klass. Kanske var det bra, för jag och Rossini går in och gör vår livs runda och får ett ynka nedslag på allra sista hindret. Observera att det endast var 3 felfria i grundomgången av 23 starter och då var det många väldigt välmeriterade ekipage som var med. Just när jag hade rivit så kändes det såklart lite surt (eftersom det var sista hindret, hade kännts bättre att riva på mitten av banan;) ) samtidigt som jag var överlycklig över vår prestation! :D
 
Detta är den allra största klass som både jag och Rossini någonsin ridit och det var väldigt roligt att vi kunde gå in och prestera så bra. 
 
 


Patrik
11 November, 2013 - 20:08

Friskt vågat hälften vunnet ;) jag hade aldrig startat finalen med 2 kval med mkt nedslag i bagaget, men hade du ej startat så hade du missat den bästa rundan så Grattis :)

Patrik
11 November, 2013 - 20:08

Friskt vågat hälften vunnet ;) jag hade aldrig startat finalen med 2 kval med mkt nedslag i bagaget, men hade du ej startat så hade du missat den bästa rundan så Grattis :)

Rebecka Wärnström
12 November, 2013 - 20:08 / BLOGG: http://rebeckashemligheter.blogg.se/

Fantastiskt Julia!

Louise
12 November, 2013 - 20:08

Grattis!
Ni är ju helt otroligt grymma!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo