» Torsdag

Alla hästarna är ridna för dagen. Häromdagen var det fruset i marken, men både igår och idag har det varit perfekt underlag på ridbanorna. Vilken lycka! Varje år blir jag lika frustrerad när det börjar frysa på i marken och undrar hur jag gjort de tidigare vintrarna..?! Ett ridhus skulle sitta fint kan jag känna, det får stå högst upp på årets julklappslista (liksom de senaste 10 åren ;) ). I vilket fall som helst är jag glad för varje extra dag som går utan en gnutta snö på marken eller att termometern är under noll-sträcket.. :)
 
 
 


Jessica
29 November, 2013 - 16:29

Brukar kika in då och då på din blogg, blir alltid imponerad över dina framgångar, du har så fina hästar och rider så effektivt- framförallt utan ridhus och ett "nybyggt fancy stall" :)

Hade varit jättekul om du skrev dina mål etc, jobbar du med annat också eller är det hästar till 150% ? Lite om drömmar och framtidsmål kanske?

Sen gillar jag att du/ni köper lite oprövade unghästar och lyckas så bra med dem! Inridnig och sen i princip svårklass häst! Keep up the good work!!

Rebecka Wärnström
01 November, 2013 - 16:29 / BLOGG: http://rebeckashemligheter.blogg.se/

Håller med! Jublade när det var plusgrader igen, släpade fram massa sockerbitar för ett styrkepass på banan.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo