» Tävling hela helgen

Ja som rubriken lyder så har det varit tävling hela helgen.
Igår tävlades det i Halmstad.
Merchan var dubbelnolla i 125 och fick en placering. I 135 tror jag nästan vi gjorde en av våra bästa rundor tillsammans (fram till näst sista hindret, en kombination). Jag tog tag i henne innan 9:ans kombination så hon blev för studsig och då tappar hon spänsten i sprången. Detta innebar att vi rev A-hindret och sedan 10:an det sista hindret. Annars hade vi en väldigt bra rytm och inte alls "av och på-känslan" som det lätt blir med henne.
 
Qulan gick en 135 och vi hade ett nedslag på andra hindret, det var en A:0. Jag tycker att jag själv var lite ofokuserad och inte alls med på noterna. Brukar väldigt väldigt sällan känna så, men framhoppningen var lite stressig då jag startade som nr 3 och underlaget preparerades in i det sista så fick börja hoppa fram rätt sent. Vet inte om jag kan skylla på att det var därför jag var ofokuserad?!
 
Rossini och jag gjorde vår livs bästa runda i 135 och var felfria och placerade. Sedan debuterade vi 150 och fick med oss massa bommar fram till hinder nr 6 men sedan fick han in höjden och hoppade jättebra resten. Jag hade ju inte berättat att han skulle hoppa så högt, haha ;)
 
Kom hem ca kvart över ett inatt och upp kl 6 för att åka och tävla med Dojan (som tur var betydligt närmare än Halmstad).
Dojan var en riktig stjärna och satte en felfri runda i både 90cm och 1m.
 
Håller på att ladda upp lite filmer på youtube. Vill framförallt visa Dojan då det var länge sedan hon tävlade nu och hon har utvecklats och blivit så fin. Jag känner väldigt stor skillnad i hennes språng, sen kanske det inte syns lika väl, men känslan är viktigast :)
 
 
 


Melina
23 September, 2013 - 18:16

Oj 1, 50! Vad duktiga ni är. Ska bli roligt med filmer :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo