» Norrköping och Unghäst-VM

I helgen var jag i Norrköping och tävlade. Rossini var femma i en 145 och Danny och Clara hade varsin felfri runda i 120. I övriga klasser hoppade de super också, bara små futtiga nedslag som går att hitta en ursäkt till.
Bland annat så fick Rossini två nedslag i 150 där de hade placerat en vattenmatta precis bredvid den läskiga vattengraven där det stora stygga sjömonstret bor. Ett jämfota hopp över vattenmattan som vi konstigt nog klarade men att vi då rev två hinder direkt efter var inte så konstigt.. Dessa vattengravar alltså, tur att det snart är inomhussäsong ;)
 
Jag vill tacka så mkt för de gratulationer jag fått då jag blivit tilldelad Wild Card till unghäst-VM på både Clara och Danny. Då båda hästarna är utlandsfödda så kan man inte få en fast plats utan bara tilldelas Wild Card. Det är en svensk komité som givit mig dessa på två hästar och det är totalt nio 5-åringar som fått Wild Card. Av dessa nio är det sedan Zangersheide tillsammans med FEI som utser hur många, och vilka som får åka. Det tas även hänsyn till vilket avelsförbund hästarna tillhör. Det är alltså inte säkert att jag får åka och det är inga småttingar som har de övriga sju platser bland 5-åringarna. Oavsett vad så är jag såklart väldigt glad och tacksam att den svenska komitén tagit ut mig på två hästar så nu hoppas jag att Zangersheide vill ha med två fina holsteiner från Mjölby.. ;) Besked kommer i början av september.
 
 


Fia
27 Augusti, 2014 - 16:57

Wow vad häftigt. Då får vi hålla tummarna att du kommer med!!

Jenny Sundelius
27 Augusti, 2014 - 16:57 / BLOGG: http://www.ljungbyridcenter.se

Grattis, så roligt!! Håller alla tummar och tår att ni får åka till vackra Zangesheide! 👍😃

Karin
28 Augusti, 2014 - 16:57

Wow så häftigt, grattis, det är verkligen få förunnat:-)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo