» Helsingborg

Qulan och jag har aldrig någonsin haft så mkt fel som vi lyckats med dessa två dagar.. Tror faktiskt att vi inte haft mer än två nedslag i någon klass tidigare så nu har vi fått igen.. ;) 
Hon känns konstigt nog väldigt fin i sprången vilket inte resultaten visar men vi river bakbommarna på oxrarna. Idag rev vi de två sista hindrena som var just oxrar. 

Merchan hoppar helt fantastiskt!! Idag red jag som världens sopa till hinder 2 så hon kunde verkligen inte hoppa.. Stackars häst. Sedan rev vi ett, annars var hon helt klockren! 

Rossini var jättefin igår i 135 och felfri. Idag hade vi två nedslag  i 145 och det kändes super! Han har känts väldigt fin i sprången både igår och idag.

Trots att resultaten inte är de bästa så känns alla hästarna väldigt fina inför denna säsong. Jag har haft en bra känsla på alla hästarna men ibland rullar bommarna ändå.. Det är ju i början av säsongen vilket man också får ha i åtanke. Hoppas bommarna är på min sida imorgon ;)


Anonym
09 Februari, 2014 - 20:23

Skulle vara kul och höra ditt tänk med hästarna, såg att Qulan haft lite nedslag, en annan hade gått in i en klass lägre för att ge hästen en bra och lätt runda för att sedan komma igen, men istället går du in i en klass högre och tror att ni kan prestera bättre i den ?

Sandra Ramtzén
18 Februari, 2014 - 20:23 / BLOGG: http://sandraramtzen.blogg.se

Såg den rundan när du kom lite tokigt på tvåan men förutom det så såg det väldigt lätt och enkelt ut :)

Svar: Tack så mkt!:) jag red helt kasst på tvåan men sen kändes det bra och då kunde även hästen hoppa fint ;)
Julia Johansson


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo