» Söndag i Helsingborg

Wow vilka fina hästar jag får äran att rida!
Merchan var superfin i 135 och fick ett förargligt nedslag. Hon har hoppat riktigt fint hela helgen med ett nedslag i varje start 135, 140 och 135. Hon gör alltid sitt bästa och vill verkligen vara felfri men det är små marginaler mellan noll och fyra fel. 
Qulan och Rossini gick sedan 145 där Qulan var först ut. Min lilla Qula hoppade himmelskt fint och jag har aldrig någonsin känt henne hoppa så bra. Denna fantastiska känsla tog slut på hinder nr 8, eller snarare vid resultattavlan i kombination med en mur. Det var lite synd men jag kommer leva på känslan i dessa språng väldigt länge och det känns som att inget hinder är för högt för denna lilla häst. 
Rossini var näst ut. Han kändes ännu bättre idag än igår. jag fick en bättre och jämnare rytm och han hoppade otroligt fint och luftigt! Tyvärr en liten tåfjutt på A-hindret i trekombinationen så vi slutade på 4 fel. Det känns i vilket fall som helst väldigt bra inför nästa helg då vi ska tävla i Borås :)

Jag är så otroligt glad att ha tillgång till två hästar som hoppar svår klass så övertygande enkelt! Att jag har världens finaste Mercedes-modell och även veta att två fina 5-åriga flickor står hemma i stallet och väntar på att bekänna färg. Jag känner mig lyckligt lottad :D 


Jenny
09 Februari, 2014 - 17:04 / BLOGG: http://ljungbyridcenter.se

Härligt! Duktiga Julia!! 🌟💖

Anna
09 Februari, 2014 - 17:04

Grymt jobbat! Du är så himla värd all framgång, heja heja! Och lycka till i Borås! :)

Svar: Tack så jättemkt! :)
Julia Johansson


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo