» Tävling

På fredag åker jag till Helsingborg och tävlar med Rossini, Qulan och Merchan. Det ska bli så himla roligt att åka iväg på meeting och hästarna känns i bra form så jag får hoppas att även jag sköter mig :)
 
I söndags var jag och tävlade. Det blev en lång dag då Dojan gick 1m och 110 och sedan väntade vi över 120-klassen då Rossini, Qulan och Merchan skulle hoppa 130. 
 
Dojan hoppade otroligt fint som vanligt och hade ett nedslag i båda klasserna, på samma hinder. Måste varit ryttarfel med andra ord, haha. Denna oxer som jag nu lyckades riva var dessutom allra sista hindret i 110 så jag är väldigt nöjd med min kommande stjärna. Allt känns så lätt på hennes rygg och trots att det var ett ganska litet ridhus där hindren kom fort ur sväng och stod nära väggarna hoppade hon noggrant och fint.
 
Merchan och Rossini satte varsin nolla i 130 och jag fick in en bra känsla. Även Qulan hoppade fint men vi lyckades med bedriften att riva både A och B-hindret i en kombination. Jag hade ridit denna båge på 7 galoppsprång med de andra två men när det var dags för Qulan red jag på sex. Det skulle egentligen vara 6 galoppsprång där men det blev väldigt mkt framåt så det hade varit smartare om jag ridit på ett extra med Qulan också. Nu blev det full sula in och ingen höjd i sprången så jag tar på mig nedslagen :) 
 
Ska försöka ladda upp någon av rundorna på youtube och visa här. 
 
Fick bli en somrig bild för att bryta av lite i kylan



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo