» Träningen

Anna-träningarna har gått jättebra med alla tre hästarna. Vi har dessutom lyckats fånga delar av passen på film, kors i taket! Jag tänkte därmed klippa ihop alla snuttar för att sedan publicera här på bloggen med ett lite mer utförligt inlägg till respektive häst. 
 
Jag har fått mycket beröm för min känsla och mitt sätt att presentera hindren och övningarna för på alla hästarna och hon gillade min ridning, vilket såklart var väldigt roligt att höra :) hon ville inte ändra på något speciellt utan gav mest tips och vi hade mkt lika tänk så hon tyckte jag ska fortsätta mitt arbete med hästarna som jag gör. Eftersom jag endast tränar för mamma vanligtvis så känns det såklart skönt att få bekräftat att det vi gör inte är helt åt pipan ;) 
 
 


Isabella
26 Januari, 2014 - 12:21

Förvånas lite över att det verkar funka så bra för dig att träna för din mamma? Blir det aldrig tjafs osv? Jag själv skulle aldrig kunna göra de, slutar bara i en massa tjafs och bråk :p haha

Svar: Det är inte bara du som undrar det utan jag får ofta frågan hur det kan fungera så bra. Mamma känner mig och hästarna väldigt väl och hon är med på varje tävling, därför kan jag knappast hitta någon bättre tränare ;) hemma hos oss är hästarna och planering av tävlingar och träningsupplägg en del i vardagen så redan vid köksbordet diskuteras det mkt häst. Därför fungerar resonemanget lika bra där som till häst, man kan säga att vi båda är tränare till hästarna tillsammans :)
Julia Johansson

Melina
26 Januari, 2014 - 12:21

Kul att det gick bra! :) vad roligt att det kommer filmer :D


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo