» Stall Hendrix

Min fina lilla Mercedes såldes till Stall Hendrix i Holland. Jag annonserade henne aldrig här i Sverige utan hon såldes via kontakter istället. Stall Hendrix köper in mkt fina hästar så det är roligt att ha sålt till dom. Då de handlar med hästar så kommer hon säkerligen säljas ganska snart. Självklart så hade det varit roligt att sälja henne inom Sverige men jag hoppas jag kan hålla koll på henne ändå. 
 
Merchan är en fantastisk häst, inte bara att hoppa utan även vid all typ av hantering. Snällare och smidigare häst får man leta efter. Som min pappa sade vid flera tillfällen; "alla hästar borde vara som Merchan", han kategoriserar hästarna efter hur de är att leda in och ut från hagen ;) 
Det kändes som att Merchan och jag hittade varandra då hon var lite "missförstådd" vid hoppningen innan hon kom hit. Vi fick stort förtroende för varandra och har alltid kämpat tillsammans inne på tävlingsbanan. Vi har gått från 1m/1,10-klasser till att debutera 1,45 som 8-åring. Känslan i Merchan avstamp är svårslagen. 
 
Jag fäster mig vid alla mina hästar men vissa hästar saknar man extra mkt vid en försäljning och Merchan är en sådan häst. Hon kommer alltid ligga mig varmt om hjärtat. 
 
Vår andra tävling tillsamamns, februari 2012
 
final i 7-års på Flyinge, oktober 2013
 


Helena
22 Juli, 2014 - 21:44

Såå fint, Julia. Jag blir alldeles rörd när jag ser er tillsammans. Hoppas Merchan kommer att få det bra med ny ägare.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo