» Väldigt nöjd

Jag är väldigt nöjd med min och Rossinis insats på SMet i helgen. Detta var mitt första senior-SM och jag hade inte i min vildaste fantasi vågat hoppats på final. Jag är därför oerhört glad att vi kvalade och fick möjligheten att starta en 155-hoppning. Vad jag vet så är det bara Gina Tricot GP-finalen och SM-finalen utomhus som går i 155?! om man inte ska rida internationellt.

Jag tycker vi gjorde en bra runda där vi tyvärr rev allra första hindret, sedan klarades trekombinationen galant och sista linjen som många rev bara susade vi igenom ;) tyvärr ställer vattengraven till det då Rossini tror att han ska bli uppäten av ett sjömonster som ruar där i det blå vattnet. Därför fick vi tramp där och följdfel på hindret efter. 
I vilket fall som helst är jag stolt över oss och vi kämpade verkligen tillsammans. Jag hoppas att jag någon gång i framtiden får möjlighet att hoppa fler sådana klasser :)





Louise
01 Juni, 2014 - 22:46

Du ska ge dig en ordentlig klapp på axeln! Riktigt bra gjort... Jag tycker det är så häftigt att Julia från lilla Lycketorp rider SM med "kändisarna". I mina ögon är du en vinnare! 👏👏👏

Anonym
01 Juni, 2014 - 22:46

Jag är helt övertygad om att vi kommer få se dig i många Grand Prix hoppningar i framtiden!

Linda
01 Juni, 2014 - 22:46

Du red helt suveränt o Rossini hoppade jättefint. Final på SM är helt fantastiskt bra. Och att rida den svåra finalbanan under de regniga förhållandena. Du ska vara jättestolt, det är jag. Kram

Karin
01 Juni, 2014 - 22:46

Du ska vara stolt, grymt bra jobbat:-)

Jenny
03 Juni, 2014 - 22:46

Fantastiskt bra gjort! 🌟


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo