» Jättenöjd!

Ja ordet jättenöjd passar bra in för att beskriva dagens tävling. Alla hästarna har skött sig alldeles utmärkt och hoppat som de stjärnor de är.
 
Danny inledde med en felfri runda i 1m, likaså Lina. 
Dojan var sedan först ut i 110cm och satte en nolla och Danny ville inte vara sämre och hoppade hem en nolla även han. Hans livs andra tävling och 110-debut dessutom. Lina hade ett förargligt nedslag på hinder nr 7, ett glest räcke mot väggen som även Clara rev. Båda hade ner denna bom med bak och räcken är oftast svårare för de mer orutinerade och yngre hästarna. Jag tycker det tar rätt lång tid innan sprången blir lika bra på räcken som på oxrar. Detta nämnde Maria Gretzer vid 4-årschampionatet i höstas och det stämmer faktiskt i 9 fall av 10 ;)
 
Alltså 4 av 6 felfria rundor och 2 med 4 fel är inte fy skam. Detta var dessutom min och Linas första tävling tillsammans och det är alltid lite speciellt då man inte vet hur de beter sig när de kommer iväg. Lina samlade pluspoäng i mängder då hon var världens snällaste att lasta, hantera och rida, skönt när det är så! 
 
Var tvungen att ta en bild på Lina och hennes rosett:
 
 
 


Katrin
30 Mars, 2014 - 19:50

Du är så duktig och klarar vår lilla bokstavs häst 😊

Fia
31 Mars, 2014 - 19:50

Du rider oxå på ett väldigt trevligt sätt. Du är en inspirationskälla för många. Så du ska ha mkt credit för att lotsa runt alla dessa hästar på ett så bra sätt att de kan prestera på topp (felfritt vill säga).


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo