» Något som inte stämmer

Igår var jag i Grevagården och tävlade med Qulan och Merchan.

Merchan hoppade kalasfint i 130 där vi tyvärr rev allra sista hindret och slutade precis utanför placering. Vi hade en riktigt bra tid som hade räckt till topp 3 med en klass på 97 starter. Inte trodde jag att vi kunde vara så snabba;)
I 135 hade vi två nedslag som jag tar på mig helt och hållet. Jag red inte alls bra på de distanserna. 

Med Qulan är det något som inte stämmer. I 130 hoppade hon fina språng men var väldigt spänd och inte alls sig lik mellan hindrena vilket gjorde att jag sabbade för henne på två hinder. Trodde bara det var ringrostighet men i 135 sade hon ifrån 10 meter innan hinder nr 3.. 
Att lägga till så kissade hon när jag red fram henne till 130, sedan hade hon kissat en gång i rransporten och när hon kom ut från 135 kissade hon igen.. Efter 135 när hon leddes runt i ridhuset gick hon och tryckte med svansen och ville lägga sig ner vid flera tillfällen.. Vi funderar på om det kan vara urinvägsinfektion?! Vi ska kolla upp vad det kan vara för hon och alla hästar är checkade av veterinär i årsskiftet så det är inget fel i ben eller liknande utan det känns som att det är ngt annat, och med tanke på kissningen..  stackars lilla Qulan :( 

Nu är vi påväg tillbaka, denna gång med Rossini och Merchan som fick ta Qulans plats. Känner lite "gör om gör rätt" med Merchan inför dagens 135. 
Håll tummarna för oss :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo