» Tävling imorse

Under morgonen var jag och tävlade i Linköping. Det är väldans smidigt när de lagt alla unghästklasserna först på morgonen innan avdelning A drar igång (så länge man bara har avd B-hästar vill säga, haha) då dagarna inte blir så långa.
 
Danny gjorde sin tävlingsdebut och hade ett nedslag i 1m. Det är första gången han galopphoppar en bana på 1m, han har tidigare hoppat en hel bana i galopp och det var 90cm-rundan vi gjorde på en P&J för ca 2 veckor sedan. Så vi var mer än nöjda med en runda som resulterade i ett nedslag. 
 
Clara och Dojan gick varsin 110 och Clara hade ett nedslag på ett räcke men hoppade väldigt väldigt fint. Dojan var felfri, allt är så himla enkelt på hennes rygg.
 
Alla hästarna hoppade väldigt fint idag på en bana med många spektakulära hinder i ett ganska litet ridhus. Det är skönt att alla tre klarar av en sådan miljö med en extra stor vattenmatta, lådor, grindar mm, där bla. 110-klassen innehöll 9 hinder och två stycken tvåkombinationer, 
 
Det är oerhört inspirerande att ha två så fina 5-åringar hemma i stallet och att dessutom ha tillgång till ytterligare en så fin 5-årighäst som Danny. 
 
Lite komiskt att jag rider på nästan exakt samma tid på Dojan och Clara. På Merchan och Qulan brukar det i princip alltid bara skilja hundradelar eller tiondelar när jag rider en grundomgång, så varför bryta trenden?! ;)
 
 
 
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo