» Hej, minns ni mig? ;)

Avsaknaden av inlägg här på bloggen är påtaglig. Jag vet aldrig riktigt vad jag ska skriva och när jag väl kommit på något intressant ämne jag vill ta upp och skriva ett inlägg om så blir jag för lat för att sätta mig och rattla ner det. Haha, det där med att blogga har väl aldrig varit min grej egentligen men ändå tycker jag det är roligt!! Framförallt så uppskattar jag att jag själv kan gå tillbaka, månader och år och se vad jag hade på hjärtat just då ;) 
 
I helgen var jag i Billdal och tävlade. Rossini hoppade såååå fint i lördagens 150, ett nedslag vilket räckte till placering. Jag är så himla glad över den placeringen då jag tycker vi snuddat på målsnöret många gånger och inte riktigt haft marginalerna på vår sida i 150. Nu slutade jag 14e placerad av totalt 70 starter där de 26 bästa gick vidare till final.
 
I finalen blev allt "fel" från början. Eller fel och fel. Vi rev 4e och sedan 5e hindret rätt grovt. Därefter var det svårt att komma in i någon bra rytm och bommarna föll och allt gick inte alls som jag tänkt. Vet inte om Rossini fick mjölksyra eller ngt för han hoppade sinnesjukt bra de sista sprången vi tog på framhoppningen och inne på banan saknades den där extra växeln och höjden i sprången fanns inte där. Andra alternativet är att han blev lite spänd och konfunderad över de två nedslagen vi fick i rad och då började "smyga" mer runt banan. Han är betydligt känsligare än man kan tro. Aja, bara att lägga söndagens runda åt sidan och minnas lördagens och ta med den till Flyinge som vi åker till om två veckor :)
 
 
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo