» Sammanfattning av gårdagen

Gårdagens tävling gick som sagt strålande bra. Alla hästarna hoppade super så det fanns inte mkt att klaga på.

Inledde dagen med varsin felfri runda i 110 på Crille och Lollo. Min och Lollos första tävling tillsammans och hennes livs andra tävling. Vi känner inte varandra så bra ännu men jag är jättenöjd med henne. Crille var superfin och vi gjorde vår hittills bästa runda tillsammans. 

Näste man för rakning var Danny. Hans andra tävling för året och han kändes mkt bättre än i Västervik, mer fokuserad och sprången var jämnare. Felfri i både 120 och 130 :)

Sedan var det Qulan, Rossini och Wipper i 130. Qulan inledde med en dubbelnolla. Hon hoppar bara bättre och bättre för varje start under året! Det är en obeskrivlig känsla att äntligen ha henne back on track :D 
Rossini var även han dubbelnolla och hoppade väldigt stora runda språng. 
Wipper fick ett oturligt nedslag på C-hindret i trekombinationen, annars jättefin.
Qulans och Rossinis resultat räckte till varsin placering.

Efter Wippers 130 beslutades att anmäla 140 också. Vi gick ut allra först och satte en nolla som skulle visa sig räckte till en 2:a placering bland över 40 starter. 
Detta var vår tredje tävling tillsammans och trots att jag vet att både han och jag har hoppat dessa klasser så är det såklart en insats jag är supernöjd med. jag har inte ens suttit på honom 10ggr och så går det såhär bra., jättekul! 
Rossini var även han helt klockren i 140, var felfri och slutade 6:a. Det känns väldigt bra då vi ska till Sundbyholm om 2 veckor och rida 150. 

Så trots att det var uppstigning innan kl 4 och hemkomst vid 21 så gick dagen väldigt lätt ;) tack till mamma, pappa och hästägare som får allt runtomkring att fungera. Tur att vi inte har lastbil (haha, hehe;) ) så det går hundra olika transporter som gör att hästarna kan åka hem direkt efter att de hoppat.





Anonym
20 April, 2015 - 23:10

Så duktiga!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo