» Tävling hela helgen

Inget Valborgsfirande här inte.. ;) bilen rullar mot Sundbyholm kl 6,30 imorgon bitti så tar festligheterna någon annan dag. 
Jag har aldrig tävlat på Sundbyholm tidigare utan bara sett filmer därifrån. Banan ser jättefin ut och deras tävlingar är extremt populära. Jag tar med mig Qulan och Rossini och vi åker tillbaka även på lördag. På söndag däremot så rullar vi till Västervik med Lollo, Räkan, Wipper och Danny. Blir många timmar i bil denna helg, tar väl ca 2,5-3h enkel resa till Sundbyholm och ca 2h till Västervik. Jag vet vad jag gör i helgen helt enkelt ;)

Idag har jag hoppat Räkan och Lollo litegrann inför helgen. Blev inte så många språng utan bara en tvåkombination och så några enkelhinder. Crille fick hoppa banan från P&J:en idag igen och hoppade helt otroligt fint!! Han ger så jäkla härlig känsla den lilla hästen!! Delicato fick bara travhoppa idag, hon behöver lära sig att vänta lite bättre och inte trycka av för mkt framåt i sprången och inte hoppa på fart. 
Min mamma är på semester och det är alltid hon som hjälper till när jag hoppar. Min snälla tvillingsyster gick vara "tränare" idag. Min syster sitter ju i rullstol så jag fick anpassa hindren i behändig höjd innan och hästarna var duktiga och rev inte en bom så jag slapp hoppa av, duuutttiga pollar!! Haha.






Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo