» Tävling idag

Även idag var det dags för tävling, Mantorp var destionationen vilket det var även igår. Det är så himla skönt och smidigt när tävlingen är 10minuters bilfärd hemifrån. Tänk om fler tävlingar vore det ;)
 
Jag tävlade en ny häst idag, jag äger den inte själv. Jag har suttit på honom 4 gånger tidigare så jag är väldigt nöjd med dagens resultat. Vi inledde med ett nedslag i 120, inte så mkt att säga något om. Vi beslutade då att efteranmäla till 130 och här hoppade han fantastiskt fint med ett nedslag in i en kombination! Han har inte gått 130 på ca 1,5 år så det var en superdebut för oss som ekipage tycker jag :)
 
Qulan kändes jättefin i 130n. I svängen mellan näst sista och sista hindret halkar hon till väldigt grovt och sätter sig på rumpan. Jag blev helt paff och hon också, lite småläskigt faktiskt men som tur var pallrade vi oss iordning. Tyvärr hamnade vi helt ur rytm så rev sista hindret som kom ganska direkt ur sväng. 
Jag blir lite nojig när en sådan sak händer med just henne. Hon hade ju en skada på korsbandet förra året så jag vill så gärna att allt blir rätt med henne nu när hon är tillbaka igen. Hon fick ett minisår på ena bakkotan men jag hoppas inte hon sträckte till sig eller något..
 
Rossini fick även han gå en 130. Han hoppade bra och var felfri med en 4:e placering som resultat. De senaste tävlingarna har vi hoppat lite lägre klasser vilket jag tror varit bra för oss båda. Jag tror det kan vara skönt för honom att inte hela tiden gå på maxhöjd och behöva ta i, utan gå en lättare klass däremellan. 
 
En härlig gammal sommarbild på min Qula



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo