» Norrköping och Norrahammar

Både Rossini och Qulan hoppade fint igår i 140 i Norrköping. Rossini och jag var dubbelnolla vilket räckte till en tredje-placering! :) Han kändes mkt mer avspänd inne på banan till jämförelse mot dagen innan och vi fick till en bra runda.
Qulan kändes bra egentligen. Jag var dock lite snabb fram med överlivet på en oxer så hon rev där, sedan rev vi även bakbommen på sista hindret. Hon har ju inte gått mkt 140 sista tiden, bara en tidigare i år och innan dess var det ca 1,5 år sedan så hon känns nästan lite ringrostig på höjden. Ska nog ta några lite större språng imorgon eller på tisdag (inför Hammarö) så hon "hittar" sina språng. Detta gäller framförallt oxrar.
 
Idag var det unghästarnas tur nere i Norrahammar Taberg.
Delicato debuterade 110 och var felfri. Hon utvecklas för varje dag denna häst!! :)
Lollo fick gå en 120 och var även hon felfri, hennes livs andra 120. Vi har gjort 4 starter tillsammans och samtliga har varit felfria.
Jag red även Freya, ett 5-årigt sto e Zavall - Oramé som ägs av Rossinis ägare. Jag har bara ridit henne vid ett tillfälle tidigare men vi gick direkt in i 110 och hade ett nedslag. Freya fick även debutera 120 och hade en utbrytning på 3:e hindret men sedan felfri. En jättebra tävlingsdebut tillsammans tycker jag! :)
 
 
 


Fia
25 Maj, 2015 - 21:01

Grattis till placeringen och till övriga fina ritter. Var i Norrköping och såg rundorna på Rossini och Qulan. Mkt trevligt

MalinKalin
26 Maj, 2015 - 21:01 / BLOGG: http://malinkalin.blogg.se

Jag såg också dej i Norrköping! Tycker du rider väldigt bra :) Kul att få se dej i verkligheten också. Har några bilder på dej från ärevarvet på bloggen. Tummen upp! Grattis till fina ritter!
Sen när jag köper häst kanske man kan få träna för dej? ;)

Svar: Tack så jättemkt! :) vilka fina bilder!!! Är det ok att jag använder dessa? :)
Självklart får du träna för mig då, bara att du hör av dig.
Julia Johansson

MalinKalin
06 Maj, 2015 - 21:01 / BLOGG: http://malinkalin.blogg.se

Klart du får använda bilderna! Du får gärna skriva att det är jag som tagit dom ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo